REKLÁMTÁRGY TERMÉKEK ÉS EXPRESSZ PROMÓCIÓS SZOLGÁLTATÁSOK
Kérjen ajánlatot online!
Tovább az ajánlatkéréshez!
Grafikai tervezés Tippek Elérhetőségek
reklámpóló
reklámtoll
nyakpánt
lufi
stb...
Komplex segítség promóciók kivitelezésében
reklám- és promóciós megoldások mindenkinek
TERMÉKEINK Termékek

Grafikai tervezés

A megrendelő igényei alapján vállaljuk komplett grafikai tervezést, arculat- és design készítését. Amennyiben már rendelkezik arculattal, vagy költségkímélőbb megoldást szeretne, választhatja az egyszerűbb, de modern és ízléses grafikai tervezést, vagy akár hozott grafikai tervekből is dolgozunk. Így a hőn áhított névjegykártya, szórólap vagy plakát már az Ön jól bevált elképzelései alapján kerülnek nyomásra.

 

Egy igényes arculat és logótervezés a munka precizitása és a megrendelő igényei miatt sokszor heteket vesz igénybe. Egy arculat kialakításakor ugyanis több szempontot is figyelembe kell venni. Fontos a forma színek összhangja, a megfelelő betűméret, és -készlet. Egyáltalán nem mindegy ugyanis, hogy egy adott vállalkozás profilját milyen színvilággal jelenítjük meg, mert a színeknek pszichológiája, rejtett jelentése van, és tudat alatt pozitív, vagy éppen ellenkező hatást gyakorolhatnak az emberekre. Nem bízunk semmit a véletlenre, így a művészi igényességbe számunkra ez is beletartozik! Fontos figyelembe venni, milyen termékre is tervezünk grafikát. Céges levélpapír, mappa, jegyzettömb, plasztik kártya, önátírós nyomtatványok esetén kevesebb, míg például katalógus, papírtáska, reklámtábla, vagy kiállítási- és standdekoráció tervezésénél nagyobb felület és/vagy több hely áll rendelkezésre a felkerülő információknak.

 

A fentiek tények szolgálnak mindennemű egyéb grafikai tervezés és nyomdai előkészítés alapjául. A megfelelő arculattal már könnyebben létre lehet hozni a tárgyiasult formát öltött nyomdai anyagokat, céges nyomtatványokat, weboldalt, kültéri reklámhordozókat, stb.

 

Ne feledje:

„Az emberekben az első találkozásunk első másodperceiben kialakított kép a meghatározó, ezért mindennél fontosabb az első benyomás, pontosabban a találkozás élménye.”

ÁRAJÁNLAT KÉRÉS -
AZ ÖN ADATAI
Név*:
Cégnév:
E-mail cím*:
Telefonszám*:
AZ AJÁNLATKÉRÉS RÉSZLETEI
Darabszám:
Terméktípus:
Méret:
ÜZENET
AJÁNLATKÉRÉS ELKÜLDÉSE
HONLAPKÉSZÍTÉS