REKLÁMTÁRGY TERMÉKEK ÉS EXPRESSZ PROMÓCIÓS SZOLGÁLTATÁSOK
Kérjen ajánlatot online!
Tovább az ajánlatkéréshez!
Grafikai tervezés Tippek Elérhetőségek
reklámpóló
reklámtoll
nyakpánt
lufi
stb...
Komplex segítség promóciók kivitelezésében
reklám- és promóciós megoldások mindenkinek
TERMÉKEINK Termékek

Papírtáska

A papírtáska akár a leghatékonyabb reklámhordozóvá is válhat, hiszen közvetlenül vásárlóik, partnereik kezébe adhatják cégük reklámját. A névjegykártyához, céges levélpapírhoz, borítékhoz vagy jegyzettömböz hasonlóan költséghatékony megoldás, attól függően, hogy milyen fajtát, és hány darabot, milyen grafikával képzel el.

 

Szalagfüles papírtáska: A szalagfül a papírtáska nátron papír alapanyagával megegyező anyagból készül, rétegelve, ezzel meghatározva annak teherbírását.

A szalagfüles papírtáska alapanyaga nátronpapír, alapszíne nátron-barna vagy fehér.

A szalagfüles papírtáska esetében a táskatest könnyebb alapanyagból készül, ez költséghatékony de rövidebb élettartamot eredményez.

 

Sodrottfüles papírtáska: A sodrottfüles papírtáska a szalafüles papírtáskánál erősebb, a szélsőséges időjárási körülményeket (pl. eső, havazás) is jobban viseli. A nagyobb teherbírást a fülkialakítás eredményezi. A sodrottfül összetevői: belső papírmag és a köré csavart - igény szerint színezhető - külső papírréteg. A fül anyagát gép sodorja és a táskatest belsejébe történő ragasztás is automatizált.

 

Zsinórfüles papírtáska: A sodrott- és szalagfüles papírtáskáktól eltérő technológiával és nyomtatási eljárással készülnek a zsinórfüles papírtáskák. A zsinórfüles papírtáska előállítási folyamatának egyes részei nem gépesítettek, ezért összehasonlítva a papírfüles papírtáskák áraival, ez a termék a drágább, de jóval elegánsabb mejelenést biztosít.

A papírtáska fülrésze pamutzsinór, színe egyénileg választható a táska alapszínének megfelelően vagy akár a nyomat egy domináns színéhez igazítva, szabvány hossza 45 cm.

 

A papírtáskákat széles méret-, anyag- és színválasztékban, papír- és zsinórfülekkel ellátva kínáljuk, hogy Ön biztosan megtalálja igényeinek a legmegfelelőbbet. Az igény pontos felmérése után derül ki, hogy ofszet-, vagy szitanyomással érdemes-e megszemélyesíteni őket.

 

Papírtáskájának grafikai tervezési igénye esetén nyugodtan forduljon hozzánk, segítünk!

 

További egyéb, egy vállalkozás számára alapvető fontosságú marketing eszközök és nyomdai termékek:

- szórólap

- névjegykártya

- plakát

 

Egyedibb marketing eszközök, és nyomdai megoldások:

- plasztik kártya

- matrica, öntapadó fólia

- molinó, reklámponyva

roll-upbanner

strandzászló (beach flag)

Papírtáska - minta

papírtáska minta 1 papírtáska minta 2 papírtáska minta 3
ÁRAJÁNLAT KÉRÉS -
AZ ÖN ADATAI
Név*:
Cégnév:
E-mail cím*:
Telefonszám*:
AZ AJÁNLATKÉRÉS RÉSZLETEI
Darabszám:
Terméktípus:
Méret:
ÜZENET
AJÁNLATKÉRÉS ELKÜLDÉSE
HONLAPKÉSZÍTÉS